Nutriční hodnoty (Horká čokoláda se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 750 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 53,25 g |
| – nasycené | 32,25 g |
| – nenasycené | 16,05 g |
| –– mononenasycené | 14,50 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 81,75 g |
| – cukry | 81,75 g |
| ––– laktóza | 21,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
| kakao | Kakao prášek | |
| šlehačka | Šlehačka 35% |