Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 208 kJ /
767 kcal
Bílkoviny128,87 g
– z toho živočišné bílkoviny126,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky21,70 g
– nasycené4,61 g
– nenasycené12,93 g
–– mononenasycené8,67 g
–– polynenasycené4,26 g
––– omega 30,94 g
Vláknina2,18 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,14 g
Sacharidy13,28 g
– cukry5,47 g
––– laktóza4,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 600 g 600 g rybího filé z tresky, kapra... bez přidané vody Treska filet 600 g
100 g 100 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
30 g 30 g dijonské hořčice (nebo plnotučné) Hořčice dijonská 30 g
tymián nebo rozmarýn - nasekané lístky Tymián sušený
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
1-2 1-2 rozšlehaná vejce Vejce slepičí 105 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.