Nutriční hodnoty (Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 208 kJ / 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 21,70 g |
| – nasycené | 4,61 g |
| – nenasycené | 12,93 g |
| –– mononenasycené | 8,67 g |
| –– polynenasycené | 4,26 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 2,18 g |
| Cholesterol | 759 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,14 g |
| Sacharidy | 13,28 g |
| – cukry | 5,47 g |
| ––– laktóza | 4,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 600 g cca 600 g rybího filé z tresky, kapra... bez přidané vody | Treska filet | 600 g |
| 100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
| 30 g 30 g dijonské hořčice (nebo plnotučné) | Hořčice dijonská | 30 g |
| tymián nebo rozmarýn - nasekané lístky | Tymián sušený | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1-2 1-2 rozšlehaná vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový |