Nutriční hodnoty (Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 208 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 21,70 g |
– nasycené | 4,61 g |
– nenasycené | 12,93 g |
–– mononenasycené | 8,67 g |
–– polynenasycené | 4,26 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 2,18 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 13,28 g |
– cukry | 5,47 g |
––– laktóza | 4,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 600 g 600 g rybího filé z tresky, kapra... bez přidané vody | Treska filet | 600 g |
100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
30 g 30 g dijonské hořčice (nebo plnotučné) | Hořčice dijonská | 30 g |
tymián nebo rozmarýn - nasekané lístky | Tymián sušený | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 1-2 rozšlehaná vejce | Vejce slepičí | 105 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový |