Nutriční hodnoty (Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 283 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,56 g |
| Tuky | 14,89 g |
| – nasycené | 2,65 g |
| – nenasycené | 6,32 g |
| –– mononenasycené | 3,86 g |
| –– polynenasycené | 2,46 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 19,05 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 49,95 g |
| – cukry | 19,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1 PL 1 PL paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 150 g 150 g hlívy ústřičné, pokrájené na proužky | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| pepř, sůl | Sůl mořská | |
| Hraška Pikant na zahuštění | Hraška | |
| vývar | Vývar hovězí |