Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 283 kJ /
785 kcal
Bílkoviny105,56 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,56 g
Tuky14,89 g
– nasycené2,65 g
– nenasycené6,32 g
–– mononenasycené3,86 g
–– polynenasycené2,46 g
––– omega 30,10 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 1,11 g
Sůl3,00 g
Sacharidy49,95 g
– cukry19,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1 PL 1 PL paprikové pasty Pasta papriková 15 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
olej Olej řepkový
150 g 150 g hlívy ústřičné, pokrájené na proužky Hlíva ústřičná syrová 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
pepř, sůl Sůl mořská
Hraška Pikant na zahuštění Hraška
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.