Nutriční hodnoty (Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 283 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,56 g |
Tuky | 14,89 g |
– nasycené | 2,65 g |
– nenasycené | 6,32 g |
–– mononenasycené | 3,86 g |
–– polynenasycené | 2,46 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 49,95 g |
– cukry | 19,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
1 PL 1 PL paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
150 g 150 g hlívy ústřičné, pokrájené na proužky | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
pepř, sůl | Sůl mořská | |
Hraška Pikant na zahuštění | Hraška | |
vývar | Vývar hovězí |