Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané mleté maso s pohankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 368 kJ /
2 000 kcal
Bílkoviny100,68 g
– z toho živočišné bílkoviny60,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,92 g
Tuky60,72 g
– nasycené18,45 g
– nenasycené35,16 g
–– mononenasycené25,94 g
–– polynenasycené9,23 g
––– omega 30,42 g
Vláknina42,76 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy243,30 g
– cukry16,51 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g pohanky Pohanka loupaná 300 g
250 g 250 g mletého masa Vepřový ořez 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.