Nutriční hodnoty (Špecle s hnědými žampiony, paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
Tuky | 1,01 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,64 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 88,10 g |
– cukry | 7,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špeclí | Noky | 250 g |
6 6 hnědých žampionů | Žampion čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžičky 2 lžičky sojové omáčky (není nutné, může být libovolné koření) | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
1 1 pokrájená zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
4 4 pokrájená cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |