Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa po francouzsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 244 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 111,02 g |
– nasycené | 35,23 g |
– nenasycené | 63,14 g |
–– mononenasycené | 47,57 g |
–– polynenasycené | 15,57 g |
––– omega 3 | 5,10 g |
Vláknina | 2,48 g |
Cholesterol | 949 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 49,67 g |
– cukry | 4,58 g |
––– laktóza | 1,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
40 g 40 g parmezánu | Parmezán | 40 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |