Nutriční hodnoty (Smetanová bábovka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 127 kJ / 3 855 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
| Tuky | 204,90 g |
| – nasycené | 92,54 g |
| – nenasycené | 99,04 g |
| –– mononenasycené | 85,96 g |
| –– polynenasycené | 13,08 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 24,50 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 517 mg |
| Sůl | 1,31 g |
| Sacharidy | 415,74 g |
| – cukry | 261,14 g |
| ––– laktóza | 6,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 130 g 130 g másla | Máslo kravské | 130 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 80 g 80 g mletých lískových oříšků | Lískový ořech mletý | 80 g |
| tuk a mouka na vymazání a vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |