Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční perníkové srdce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 533 kJ /
1 323 kcal
Bílkoviny26,14 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,10 g
Tuky22,69 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy253,30 g
– cukry250,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku rozpuštěného másla Máslo kravské 125 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1,5 hrnku 1,5 hrnku kefíru (nebo podmáslí) Kefír 375 ml
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžička 1 lžička strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
máslo na vymazání Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.