Nutriční hodnoty (Bulgur s mrkví a vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 255 kJ / 1 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,48 g |
| Tuky | 27,07 g |
| – nasycené | 3,47 g |
| – nenasycené | 20,95 g |
| –– mononenasycené | 14,13 g |
| –– polynenasycené | 6,82 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 34,58 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 313 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 232,43 g |
| – cukry | 14,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek bulguru (200 ml) | Pšeničný bulgur | 250 g |
| 150 g 150 g vepřové plece (nebo kýty) | Vepřová plec | 150 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sterilované kukuřice (z konzervy) | Kukuřice sterilovaná | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |