Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur s mrkví a vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 255 kJ /
1 495 kcal
Bílkoviny64,33 g
– z toho živočišné bílkoviny29,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,48 g
Tuky27,07 g
– nasycené3,47 g
– nenasycené20,95 g
–– mononenasycené14,13 g
–– polynenasycené6,82 g
––– omega 31,45 g
Vláknina34,58 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy232,43 g
– cukry14,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek bulguru (200 ml) Pšeničný bulgur 250 g
150 g 150 g vepřové plece (nebo kýty) Vepřová plec 150 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce sterilované kukuřice (z konzervy) Kukuřice sterilovaná 37.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.