Nutriční hodnoty (Bulgur s mrkví a vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 255 kJ / 1 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,48 g |
Tuky | 27,07 g |
– nasycené | 3,47 g |
– nenasycené | 20,95 g |
–– mononenasycené | 14,13 g |
–– polynenasycené | 6,82 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 34,58 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 232,43 g |
– cukry | 14,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek bulguru (200 ml) | Pšeničný bulgur | 250 g |
150 g 150 g vepřové plece (nebo kýty) | Vepřová plec | 150 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sterilované kukuřice (z konzervy) | Kukuřice sterilovaná | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |