Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s bylinkovou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 9 782 kJ / 2 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 121,50 g |
| – nasycené | 80,00 g |
| – nenasycené | 35,60 g |
| –– mononenasycené | 32,00 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 255,00 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 12,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| svazek svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| oregano | Oregano sušené | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sýr čedar | Čedar |