Nutriční hodnoty (Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 831 kJ / 4 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,40 g |
| Tuky | 320,74 g |
| – nasycené | 124,78 g |
| – nenasycené | 177,70 g |
| –– mononenasycené | 106,90 g |
| –– polynenasycené | 70,80 g |
| ––– omega 3 | 5,31 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 334,43 g |
| – cukry | 216,67 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 200 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 180 g 180 g oloupaných mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 180 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
| 60 g 60 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
| 280 g 280 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 280 g |