Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské kedlubny (místo brambory))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 853 kJ /
682 kcal
Bílkoviny62,95 g
– z toho živočišné bílkoviny54,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,59 g
Tuky32,28 g
– nasycené12,16 g
– nenasycené13,48 g
–– mononenasycené11,17 g
–– polynenasycené2,32 g
––– omega 30,19 g
Vláknina12,85 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 3,73 g
Sůl9,38 g
Sacharidy28,45 g
– cukry20,95 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
10 10 ředkviček Ředkvička čerstvá
150 g 150 g uzené kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce Podravky (nebo oblíbeného koření) Kořenící směs sypká 15 g
tuk na vymazání mísy mísy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.