Nutriční hodnoty (Francouzské kedlubny (místo brambory))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 853 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,59 g |
Tuky | 32,28 g |
– nasycené | 12,16 g |
– nenasycené | 13,48 g |
–– mononenasycené | 11,17 g |
–– polynenasycené | 2,32 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 9,38 g |
Sacharidy | 28,45 g |
– cukry | 20,95 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
150 g 150 g uzené kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce Podravky (nebo oblíbeného koření) | Kořenící směs sypká | 15 g |
tuk na vymazání mísy mísy | Margarín |