Nutriční hodnoty (Kapsy / závitky s klobásou a zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 123 kJ / 29 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g | 
| Tuky | 0,20 g | 
| – nasycené | 0,06 g | 
| – nenasycené | 0,12 g | 
| –– mononenasycené | 0,02 g | 
| –– polynenasycené | 0,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 2,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 800 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 4,00 g | 
| – cukry | 4,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 silnější plátky vepřového masa z krkovice, karé nebo kýty | Vepřová kýta | |
| 1 1 ostravská klobása (nebo papriková...) | Klobása | |
| cca 1/2 sklenice cca 1/2 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g | 
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| hladká mouka nebo jíška | Mouka pšeničná hladká | |
| smetana - není nutná | Smetana kravská sladká 12% | 
 
	