Nutriční hodnoty (Babiččina mrkvová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 745 kJ / 2 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 80,68 g |
– nasycené | 9,80 g |
– nenasycené | 61,05 g |
–– mononenasycené | 43,35 g |
–– polynenasycené | 17,70 g |
––– omega 3 | 4,59 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 399,60 g |
– cukry | 215,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
5 lžic 5 lžic horké vody | Voda | 90 ml |
250 g 250 g nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
vrchovatá lžička lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% |