Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččina mrkvová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 745 kJ /
2 568 kcal
Bílkoviny53,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,50 g
Tuky80,68 g
– nasycené9,80 g
– nenasycené61,05 g
–– mononenasycené43,35 g
–– polynenasycené17,70 g
––– omega 34,59 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 504 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy399,60 g
– cukry215,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
250 g 250 g nastrouhané mrkve Mrkev čerstvá 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
vrchovatá lžička lžička prášku do pečiva Kypřící prášek
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.