Nutriční hodnoty (Zapečené brynzové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 35,68 g |
| – nasycené | 10,42 g |
| – nenasycené | 15,81 g |
| –– mononenasycené | 12,26 g |
| –– polynenasycené | 3,55 g |
| ––– omega 3 | 1,59 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 893 mg |
| Sůl | 1,91 g |
| Sacharidy | 259,80 g |
| – cukry | 29,70 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1.5 kg 1.5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| brynza | Brynza | |
| 3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl a pepř | Pepř černý |