Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brynzové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 806 kJ /
2 344 kcal
Bílkoviny229,34 g
– z toho živočišné bílkoviny199,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky35,68 g
– nasycené10,42 g
– nenasycené15,81 g
–– mononenasycené12,26 g
–– polynenasycené3,55 g
––– omega 31,59 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 893 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy259,80 g
– cukry29,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1.5 kg 1.5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
brynza Brynza
3 dl 3 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
pažitka Pažitka čerstvá
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.