Nutriční hodnoty (Zapečené brynzové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 35,68 g |
– nasycené | 10,42 g |
– nenasycené | 15,81 g |
–– mononenasycené | 12,26 g |
–– polynenasycené | 3,55 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 259,80 g |
– cukry | 29,70 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1.5 kg 1.5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
brynza | Brynza | |
3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý |