Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vývar z kostí a žebra se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 670 kJ /
877 kcal
Bílkoviny121,00 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky40,20 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené16,14 g
–– mononenasycené12,02 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,40 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy6,40 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových masitých kostí Kost hovězí 400 g
1 kousek 1 kousek vepřového žebra Vepřová žebra
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
sůl Sůl mořská
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky celého pepře Pepř černý
libeček Libeček čerstvý
1 špetka 1 špetka kurkumy Kurkuma mletá
mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
polévkové nudle Nudle pšeničné
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.