Nutriční hodnoty (Salát s lososovým přelivem a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 565 kJ / 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
| Tuky | 53,05 g |
| – nasycené | 5,24 g |
| – nenasycené | 42,27 g |
| –– mononenasycené | 21,81 g |
| –– polynenasycené | 20,47 g |
| ––– omega 3 | 2,56 g |
| Vláknina | 3,36 g |
| Cholesterol | 86 mg |
| Sodík | 301 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 70-100 g 70-100 g uzeného salátového lososa | Losos filet s kůží | 85 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje (dala jsem olivový) | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bavorské hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |