Nutriční hodnoty (Jablečný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 914 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 2,60 g |
| – nasycené | 0,85 g |
| – nenasycené | 1,15 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 275,00 g |
| – cukry | 270,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 2 2 pudinkové prášky vanilkové | Puding v prášku | |
| 125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
| piškoty | Piškoty | |
| smetana ke šlehání (na ozdobu) | Smetana kravská sladká 30% | |
| jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |