Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibulovo-celerovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 253 kJ / 1 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 105,67 g |
| – nasycené | 46,37 g |
| – nenasycené | 52,72 g |
| –– mononenasycené | 45,26 g |
| –– polynenasycené | 7,46 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 395 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 25,30 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| menší celer | Celer bulva čerstvá | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| hrst hrst sušené cibule | Cibule sušená | |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| lžička lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| masový vývar | Vývar masový | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |