Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lžičková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 122 kJ /
3 614 kcal
Bílkoviny56,73 g
– z toho živočišné bílkoviny34,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,00 g
Tuky144,03 g
– nasycené56,01 g
– nenasycené82,79 g
–– mononenasycené59,09 g
–– polynenasycené23,70 g
––– omega 31,93 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 704 mg
Sůl2,28 g
Sacharidy519,43 g
– cukry345,63 g
––– laktóza41,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 lžic 20 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
20 lžic 20 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
10 lžic 10 lžic rozehřátého tuku Margarín 150 g
10 lžic 10 lžic cukru (nebo medu) Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 cukr vanilka (nemusí být) Cukr vanilkový
třešně Třešně čerstvé
5 plátků 5 plátků želatiny Želatina vepřová
1 1 pomeranč (pouze kůra) Pomeranč čerstvý
400 ml 400 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
250 ml 250 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 250 ml
80 ml 80 ml růžového sirupu Sirup citronový 80 ml
2 2 hrsti okvětních plátků růží Růže okvětní lístky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.