Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tradiční italské jahodové tiramisu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 555 kJ /
850 kcal
Bílkoviny32,34 g
– z toho živočišné bílkoviny28,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky35,18 g
– nasycené12,66 g
– nenasycené15,00 g
–– mononenasycené11,60 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,23 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 813 mg
Sodík 343 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy95,90 g
– cukry93,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 mascarpone Mascarpone
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
asi 500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
200 g 200 g savoiardi nebo jiných cukrářských piškotů
asi 4 lžíce 4 lžíce našlehané smetany (není nutná) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
meduňkový sirup zředěný 1:2 s vodou (lze nahradit jiným) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.