Nutriční hodnoty (Višňová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 023 kJ / 3 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 150,62 g |
– nasycené | 16,14 g |
– nenasycené | 122,22 g |
–– mononenasycené | 86,40 g |
–– polynenasycené | 35,82 g |
––– omega 3 | 10,64 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 547,20 g |
– cukry | 315,70 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 g 250 g cukru krupice (lze ubrat) | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr nebo vanilkové aroma | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva (necelý) | Kypřící prášek | 12 g |
500 g 500 g višní - již vypeckovaných | Višně čerstvé | 500 g |