Nutriční hodnoty (Višňová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 023 kJ / 3 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 150,62 g |
| – nasycené | 16,14 g |
| – nenasycené | 122,22 g |
| –– mononenasycené | 86,40 g |
| –– polynenasycené | 35,82 g |
| ––– omega 3 | 10,64 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 547,20 g |
| – cukry | 315,70 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 g 250 g cukru krupice (lze ubrat) | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr nebo vanilkové aroma | Cukr vanilkový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 1 prášek do pečiva (necelý) | Kypřící prášek | 12 g |
| 500 g 500 g višní - již vypeckovaných | Višně čerstvé | 500 g |