Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňová bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 023 kJ /
3 830 kcal
Bílkoviny62,56 g
– z toho živočišné bílkoviny27,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky150,62 g
– nasycené16,14 g
– nenasycené122,22 g
–– mononenasycené86,40 g
–– polynenasycené35,82 g
––– omega 310,64 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy547,20 g
– cukry315,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 g 250 g cukru krupice (lze ubrat) Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr nebo vanilkové aroma Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
125 ml 125 ml oleje Olej řepkový 125 ml
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva (necelý) Kypřící prášek 12 g
500 g 500 g višní - již vypeckovaných Višně čerstvé 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.