Nutriční hodnoty (Jahodovo-jablečný džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 602 kJ / 1 817 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 3,23 g |
| – nasycené | 0,67 g |
| – nenasycené | 1,97 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 23,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 430,00 g |
| – cukry | 426,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jahod - bez stopek | Jahody čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g jablek - oloupaných a bez jádřinců | Jablko čerstvé | 500 g |
| 1 1 Gelfix Super 3:1 od Dr. Oetkera | Želatina cukrářská | |
| 350 g 350 g cukru krupice | Cukr bílý | 350 g |