Nutriční hodnoty (Špaldovo-mandlová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 896 kJ / 3 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,20 g |
Tuky | 111,88 g |
– nasycené | 15,56 g |
– nenasycené | 84,95 g |
–– mononenasycené | 46,35 g |
–– polynenasycené | 38,60 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 71,80 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 454,43 g |
– cukry | 163,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 g 160 g jemně mletých mandlí (se slupkou) | Mandle loupané mleté | 160 g |
350 g 350 g špaldové celozrnné mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 350 g |
155 g 155 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 155 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku slunečnicového nebo řepkového oleje | ||
1 hrnek 1 hrnek studené vody | Voda | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa (nemusí být) | Kakao prášek | 15 g |