Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldovo-mandlová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 896 kJ /
3 321 kcal
Bílkoviny88,24 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,20 g
Tuky111,88 g
– nasycené15,56 g
– nenasycené84,95 g
–– mononenasycené46,35 g
–– polynenasycené38,60 g
––– omega 30,43 g
Vláknina71,80 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 373 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy454,43 g
– cukry163,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g jemně mletých mandlí (se slupkou) Mandle loupané mleté 160 g
350 g 350 g špaldové celozrnné mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 350 g
155 g 155 g třtinového cukru Cukr třtinový 155 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku slunečnicového nebo řepkového oleje
1 hrnek 1 hrnek studené vody Voda 250 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa (nemusí být) Kakao prášek 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.