Nutriční hodnoty (Jablečná povidla v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 924 kJ / 3 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,73 g |
Tuky | 48,93 g |
– nasycené | 29,02 g |
– nenasycené | 17,57 g |
–– mononenasycené | 13,52 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 58,38 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 742,40 g |
– cukry | 724,94 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg oloupaných a rozkrájených jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
500 g 500 g cukru | Cukr bílý | 500 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |