Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná povidla v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 924 kJ /
3 567 kcal
Bílkoviny10,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,73 g
Tuky48,93 g
– nasycené29,02 g
– nenasycené17,57 g
–– mononenasycené13,52 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,68 g
Vláknina58,38 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy742,40 g
– cukry724,94 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg oloupaných a rozkrájených jablek Jablko čerstvé 2000 g
500 g 500 g cukru Cukr bílý 500 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 7.5 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1/2 balíčku 1/2 balíčku rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.