Nutriční hodnoty (Jablečná povidla v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 924 kJ / 3 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,73 g |
| Tuky | 48,93 g |
| – nasycené | 29,02 g |
| – nenasycené | 17,57 g |
| –– mononenasycené | 13,52 g |
| –– polynenasycené | 4,05 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 58,38 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 742,40 g |
| – cukry | 724,94 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg oloupaných a rozkrájených jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 500 g 500 g cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku rozinek | Rozinky | 50 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |