Nutriční hodnoty (Kuřecí na zelenině se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,32 g |
Tuky | 33,50 g |
– nasycené | 18,76 g |
– nenasycené | 12,89 g |
–– mononenasycené | 10,24 g |
–– polynenasycené | 2,65 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 21,93 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 58,56 g |
– cukry | 35,10 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 stehna | ||
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
¼ celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 menší papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla +2 lžíce sádla | Ghí | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 10 g |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
12% smetana + mléko +zakysaná smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý |