Nutriční hodnoty (Hráškový krém II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 756 kJ / 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,48 g |
| Tuky | 30,51 g |
| – nasycené | 18,85 g |
| – nenasycené | 11,34 g |
| –– mononenasycené | 8,48 g |
| –– polynenasycené | 2,86 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 28,39 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 605 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 107,09 g |
| – cukry | 30,93 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 350 g 350 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 350 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
| 1-2 1-2 rohlíky na krutony | Rohlík pšeničný bílý | 64.5 g |