Nutriční hodnoty (Hráškový krém II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 756 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,48 g |
Tuky | 30,51 g |
– nasycené | 18,85 g |
– nenasycené | 11,34 g |
–– mononenasycené | 8,48 g |
–– polynenasycené | 2,86 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 28,39 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 107,09 g |
– cukry | 30,93 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
350 g 350 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kelímek 1 kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
1-2 1-2 rohlíky na krutony | Rohlík pšeničný bílý | 64.5 g |