Nutriční hodnoty (Krevetové nudle do křupava opečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 794 kJ / 1 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,50 g |
Tuky | 33,15 g |
– nasycené | 4,14 g |
– nenasycené | 24,93 g |
–– mononenasycené | 16,68 g |
–– polynenasycené | 8,25 g |
––– omega 3 | 2,38 g |
Vláknina | 22,08 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 5,65 g |
Sůl | 13,52 g |
Sacharidy | 180,83 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krevet | Krevety loupané | 500 g |
200 g 200 g čínských nudlí | Nudle pšeničné | 200 g |
500 g 500 g pórku | Pórek čerstvý | 500 g |
125 ml 125 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 125 ml |
5 PL 5 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 75 ml |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
špetka špetka kari koření | Kari | |
sůl | Sůl mořská |