Nutriční hodnoty (Krevetové nudle do křupava opečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 794 kJ / 1 624 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,50 g |
| Tuky | 33,15 g |
| – nasycené | 4,14 g |
| – nenasycené | 24,93 g |
| –– mononenasycené | 16,68 g |
| –– polynenasycené | 8,25 g |
| ––– omega 3 | 2,38 g |
| Vláknina | 22,08 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 5,65 g |
| Sůl | 13,52 g |
| Sacharidy | 180,83 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krevet | Krevety loupané | 500 g |
| 200 g 200 g čínských nudlí | Nudle pšeničné | 200 g |
| 500 g 500 g pórku | Pórek čerstvý | 500 g |
| 125 ml 125 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 125 ml |
| 5 PL 5 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 75 ml |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| špetka špetka kari koření | Kari | |
| sůl | Sůl mořská |