Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevetové nudle do křupava opečené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 794 kJ /
1 624 kcal
Bílkoviny139,50 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,50 g
Tuky33,15 g
– nasycené4,14 g
– nenasycené24,93 g
–– mononenasycené16,68 g
–– polynenasycené8,25 g
––– omega 32,38 g
Vláknina22,08 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 5,65 g
Sůl13,52 g
Sacharidy180,83 g
– cukry24,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krevet Krevety loupané 500 g
200 g 200 g čínských nudlí Nudle pšeničné 200 g
500 g 500 g pórku Pórek čerstvý 500 g
125 ml 125 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 125 ml
5 PL 5 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 75 ml
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
špetka špetka kari koření Kari
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.