Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řepačka se smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 453 kJ /
586 kcal
Bílkoviny18,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky16,80 g
– nasycené7,69 g
– nenasycené8,54 g
–– mononenasycené6,17 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,04 g
Vláknina27,90 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy76,50 g
– cukry21,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1/4 hlávky cca 1/4 hlávky bílého zelí (pro růžovou barvu viz. foto) nebo červeného (pro barvu fialovou) Zelí bílé čerstvé 750 g
cca 2 cca 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
cca 5 cca 5 brambor Brambor zimní 250 g
cca 4 cca 4 malé řepy Červená řepa čerstvá
smetana (30%) Smetana kravská sladká 12%
kousek kousek masa nebo kůže z uzeného masa Vepřová kýta
masox (nemusí být, ale je to lepší) Bujón hovězí
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
kmín, muškátový ořech Muškátový oříšek
ocet Ocet lihový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.