Nutriční hodnoty (Masové kouličky na hlávkovém zelí s čabajskou klobásou a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 659 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 33,80 g |
– nasycené | 16,58 g |
– nenasycené | 14,05 g |
–– mononenasycené | 7,91 g |
–– polynenasycené | 6,14 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,44 g |
Sacharidy | 83,30 g |
– cukry | 29,92 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového (já měla kotletu) | ||
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
hrst hrst strouhaného sýra (gouda, nebo nějaký podobný) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
50-100 ml 50-100 ml smetany 32% ( podle potřeby) | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
½ hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |
kmín celý | Kmín | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 nožka 1 nožka čabajské klobásky | Klobása | 220 g |
pár pár třešniček mozzarelly | Mozzarella kravská | |
1 1 menší kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |