Nutriční hodnoty (Brambory s máslovou cibulkou a dvěma druhy sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 230 kJ / 1 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,96 g |
| Tuky | 83,64 g |
| – nasycené | 45,76 g |
| – nenasycené | 36,17 g |
| –– mononenasycené | 30,75 g |
| –– polynenasycené | 5,42 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 207 mg |
| Sodík | 3,77 g |
| Sůl | 9,30 g |
| Sacharidy | 114,59 g |
| – cukry | 19,19 g |
| ––– laktóza | 4,89 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 110 g 110 g sýru Jadel (1 balení) | Jadel | 110 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 20 g 20 g másla (1 plátek) | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |