Nutriční hodnoty (Karbanátky plněné cizrnou na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 617 kJ / 1 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 81,00 g |
| – nasycené | 25,80 g |
| – nenasycené | 49,80 g |
| –– mononenasycené | 36,80 g |
| –– polynenasycené | 13,00 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 34,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 261 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 36,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 100 g 100 g vařené cizrny | Cizrna | 100 g |
| 2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| hrst hrst menších keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |