Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Líné golubce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 023 kJ /
2 157 kcal
Bílkoviny123,95 g
– z toho živočišné bílkoviny97,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,59 g
Tuky105,04 g
– nasycené30,40 g
– nenasycené63,61 g
–– mononenasycené48,00 g
–– polynenasycené15,62 g
––– omega 31,34 g
Vláknina26,59 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 600 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy168,85 g
– cukry52,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa (vepřové plece, nebo mixu) Vepřový ořez 500 g
500 g 500 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
100 g 100 g rýže Rýže bílá 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
černý pepř dle chuti Pepř černý
sůl dle chuti Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
500 ml 500 ml rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 500 ml
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
oregano Oregano sušené
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mouka na obalování Mouka pšeničná hladká
olej na potření pekáčku Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.