Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka s chutí citrónu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 531 kJ / 3 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 144,80 g |
| – nasycené | 17,90 g |
| – nenasycené | 110,20 g |
| –– mononenasycené | 77,90 g |
| –– polynenasycené | 32,30 g |
| ––– omega 3 | 8,59 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 630 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 398,80 g |
| – cukry | 220,50 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 150 g 150 g bílého řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 150 ml |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 citron - kůra a šťáva | Citrón čerstvý | 90 g |
| citronové aroma | Aroma citrónové | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |