Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené batáty se sýrovým salátem s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 983 kJ /
1 191 kcal
Bílkoviny56,65 g
– z toho živočišné bílkoviny48,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,70 g
Tuky33,95 g
– nasycené20,18 g
– nenasycené12,70 g
–– mononenasycené10,80 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,19 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 2,21 g
Sůl5,41 g
Sacharidy155,62 g
– cukry82,59 g
––– laktóza16,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g batátů Batáty neloupané 400 g
200 g 200 g sýru Fontal Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
2 2 nakyslá jablka Jablko čerstvé 300 g
4 lžíce 4 lžíce hustého jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 80 ml
2 lžičky 2 lžičky medu Med nepasterovaný 36 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.