Nutriční hodnoty (Pečené batáty se sýrovým salátem s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 983 kJ / 1 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,70 g |
Tuky | 33,95 g |
– nasycené | 20,18 g |
– nenasycené | 12,70 g |
–– mononenasycené | 10,80 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 155,62 g |
– cukry | 82,59 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g batátů | Batáty neloupané | 400 g |
200 g 200 g sýru Fontal | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
2 2 nakyslá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
4 lžíce 4 lžíce hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |