Nutriční hodnoty (Pečené batáty se sýrovým salátem s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 983 kJ / 1 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,70 g |
| Tuky | 33,95 g |
| – nasycené | 20,18 g |
| – nenasycené | 12,70 g |
| –– mononenasycené | 10,80 g |
| –– polynenasycené | 1,90 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 2,21 g |
| Sůl | 5,41 g |
| Sacharidy | 155,62 g |
| – cukry | 82,59 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g batátů | Batáty neloupané | 400 g |
| 200 g 200 g sýru Fontal | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 2 2 nakyslá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |