Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kýta na víně s mozzarellou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 517 kJ /
1 318 kcal
Bílkoviny18,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,04 g
Tuky53,78 g
– nasycené32,93 g
– nenasycené19,46 g
–– mononenasycené16,13 g
–– polynenasycené3,33 g
––– omega 30,31 g
Vláknina13,34 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 366 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy122,26 g
– cukry16,63 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 800 g kýty - nakrájené na plátky Vepřová kýta
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
4 dl 4 dl bílého vína Víno bílé suché 400 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 mozzarella - nakrájená na plátky Mozzarella kravská
1 1 střední rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička práškového česneku Česnek sušený 5 g
1 lžička 1 lžička papriky Paprika bílá čerstvá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.