Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s křenem a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 965 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 18,27 g |
– nasycené | 5,99 g |
– nenasycené | 11,48 g |
–– mononenasycené | 9,72 g |
–– polynenasycené | 1,77 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 55,95 g |
– cukry | 44,51 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
200 ml 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 37.5 g |
1 lžíce 1 lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
sůl | Sůl mořská |