Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s křenem a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 965 kJ /
470 kcal
Bílkoviny15,77 g
– z toho živočišné bílkoviny9,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,90 g
Tuky18,27 g
– nasycené5,99 g
– nenasycené11,48 g
–– mononenasycené9,72 g
–– polynenasycené1,77 g
––– omega 30,04 g
Vláknina9,25 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy55,95 g
– cukry44,51 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
200 ml 200 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 37.5 g
1 lžíce 1 lžíce bazalky Bazalka čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.