Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s tuňákem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 833 kJ / 1 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,73 g |
| Tuky | 35,79 g |
| – nasycené | 6,60 g |
| – nenasycené | 28,06 g |
| –– mononenasycené | 16,97 g |
| –– polynenasycené | 11,09 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 97,20 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 354 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 95,12 g |
| – cukry | 22,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g fazolek | Fazolky čerstvé | 100 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 100 g 100 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 100 g |
| 250 g 250 g vařené cizrny | Cizrna | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička jablečného octa | Ocet jablečný | 5 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |