Nutriční hodnoty (Jogurtové řezy s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 10 944 kJ / 2 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,41 g |
| Tuky | 141,71 g |
| – nasycené | 81,55 g |
| – nenasycené | 54,93 g |
| –– mononenasycené | 39,75 g |
| –– polynenasycené | 15,17 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 5,21 g |
| Cholesterol | 398 mg |
| Sodík | 774 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 235,28 g |
| – cukry | 159,87 g |
| ––– laktóza | 47,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g sušenek Digestive | Sušenka | 150 g |
| 50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
| 10 g 10 g kakaa | Kakao prášek | 10 g |
| 500 g 500 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 500 ml |
| 250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 4 4 bílky (nebo 2 vejce) | Vaječný bílek | 132 g |
| 50-100 g 50-100 g cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 75 g |
| 20 g 20 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 20 g |
| dle chuti vanilková pasta | Pasta vanilková |