Nutriční hodnoty (Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 119 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,05 g |
| Tuky | 20,25 g |
| – nasycené | 1,63 g |
| – nenasycené | 15,45 g |
| –– mononenasycené | 1,58 g |
| –– polynenasycené | 13,88 g |
| ––– omega 3 | 2,35 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 129,35 g |
| – cukry | 117,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hrušek (nebo jablek) | Hruška čerstvá | 300 g |
| 80-100 g 80-100 g cukru krupice (dle sladkosti ovoce) | Cukr bílý | 90 g |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 1 svitek 1 svitek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 hřebíček (možno vynechat) | Hřebíček | |
| 30 g 30 g vlašských ořechů (možno vynechat) | Vlašské ořechy | 30 g |