Nutriční hodnoty (Osvěžující rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 764 kJ / 2 095 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
| Tuky | 198,67 g |
| – nasycené | 37,71 g |
| – nenasycené | 146,61 g |
| –– mononenasycené | 41,18 g |
| –– polynenasycené | 105,43 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 435 mg |
| Sodík | 3,77 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 39,80 g |
| – cukry | 29,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g točeného salámu nebo dietního salámu | Měkký salám | 250 g |
| 200 g 200 g majolky nebo 1/2 majolky a 1/2 bílého jogurtu | Majonéza | 200 g |
| sůl | Sůl mořská |