Nutriční hodnoty (Slaný květákový koláč (květáková nádivka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 981 kJ / 1 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,74 g |
Tuky | 51,40 g |
– nasycené | 26,64 g |
– nenasycené | 19,31 g |
–– mononenasycené | 14,91 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 8,41 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 9,68 g |
Sacharidy | 92,78 g |
– cukry | 8,06 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák (nebo brokolice), cca 500 gramů | Květák čerstvý | |
3 3 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
cca 150 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g vysočiny nebo slaniny, šunky... | Suchý salám | 100 g |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |