Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný květákový koláč (květáková nádivka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 981 kJ /
1 191 kcal
Bílkoviny85,77 g
– z toho živočišné bílkoviny72,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,74 g
Tuky51,40 g
– nasycené26,64 g
– nenasycené19,31 g
–– mononenasycené14,91 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,55 g
Vláknina8,41 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 4,00 g
Sůl9,68 g
Sacharidy92,78 g
– cukry8,06 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák (nebo brokolice), cca 500 gramů Květák čerstvý
3 3 starší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
cca 150 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g vysočiny nebo slaniny, šunky... Suchý salám 100 g
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.