Nutriční hodnoty (Jablečný moučník se skořicí a medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 365 kJ / 4 628 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,20 g |
| Tuky | 178,37 g |
| – nasycené | 44,71 g |
| – nenasycené | 123,81 g |
| –– mononenasycené | 81,92 g |
| –– polynenasycené | 41,89 g |
| ––– omega 3 | 3,10 g |
| Vláknina | 41,40 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 690 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 646,99 g |
| – cukry | 211,96 g |
| ––– laktóza | 3,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 PL 3 PL mletého cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 PL 5 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 6 6 nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |