Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čerstvý špenát s bramborami a vejci z jedné pánve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 625 kJ /
627 kcal
Bílkoviny33,19 g
– z toho živočišné bílkoviny19,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,45 g
Tuky25,96 g
– nasycené9,93 g
– nenasycené10,36 g
–– mononenasycené8,23 g
–– polynenasycené2,13 g
––– omega 30,16 g
Vláknina18,08 g
Cholesterol 549 mg
Sodík 347 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy58,73 g
– cukry11,17 g
––– laktóza3,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 brambor Brambor zimní 225 g
250 g 250 g špenátu Špenát čerstvý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
70-100 ml 70-100 ml smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 85 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.