Nutriční hodnoty (Čerstvý špenát s bramborami a vejci z jedné pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 625 kJ / 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,45 g |
Tuky | 25,96 g |
– nasycené | 9,93 g |
– nenasycené | 10,36 g |
–– mononenasycené | 8,23 g |
–– polynenasycené | 2,13 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 549 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 58,73 g |
– cukry | 11,17 g |
––– laktóza | 3,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
250 g 250 g špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
70-100 ml 70-100 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 85 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |