Nutriční hodnoty (Čerstvý špenát s bramborami a vejci z jedné pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 625 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,45 g |
| Tuky | 25,96 g |
| – nasycené | 9,93 g |
| – nenasycené | 10,36 g |
| –– mononenasycené | 8,23 g |
| –– polynenasycené | 2,13 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 18,08 g |
| Cholesterol | 549 mg |
| Sodík | 347 mg |
| Sůl | 1,01 g |
| Sacharidy | 58,73 g |
| – cukry | 11,17 g |
| ––– laktóza | 3,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 250 g 250 g špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 70-100 ml 70-100 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 85 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |