Nutriční hodnoty (Dušené vepřové à la ražniči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 195,94 g |
| – nasycené | 90,84 g |
| – nenasycené | 98,04 g |
| –– mononenasycené | 83,81 g |
| –– polynenasycené | 14,24 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 9,16 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 3,68 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 15,21 g |
| – cukry | 7,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa - plec, kýta... | Vepřová kýta | 600 g |
| 2 2 kvalitní špekáčky | Špekáček | |
| 60 g 60 g uzeného špeku | Špek | 60 g |
| 150 g 150 g moravské slaniny (nebo anglické...) | Špek | 150 g |
| 120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bylinky dle chuti, pokud je máme rádi | Petržel nať čerstvá | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| jíška nebo záklechtka | Jíška máslová |