Nutriční hodnoty (Vepřová plec na cuketě a pórku z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 810 kJ / 1 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 162,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,06 g |
Tuky | 83,62 g |
– nasycené | 32,17 g |
– nenasycené | 41,73 g |
–– mononenasycené | 33,42 g |
–– polynenasycené | 8,31 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 35,48 g |
Cholesterol | 561 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 88,50 g |
– cukry | 54,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
400 g 400 g cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
300 ml 300 ml zeleninového vývaru (nebo masového) | Vývar zeleninový | 300 ml |
200 ml 200 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 200 ml |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
1/2 1/2 čerstvé červené papriky (nemusí být) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |