Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na cuketě a pórku z papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 810 kJ /
1 867 kcal
Bílkoviny180,16 g
– z toho živočišné bílkoviny162,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,06 g
Tuky83,62 g
– nasycené32,17 g
– nenasycené41,73 g
–– mononenasycené33,42 g
–– polynenasycené8,31 g
––– omega 30,35 g
Vláknina35,48 g
Cholesterol 561 mg
Sodík 513 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy88,50 g
– cukry54,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
400 g 400 g cukety Cuketa čerstvá 400 g
200 g 200 g pórku Pórek čerstvý 200 g
300 ml 300 ml zeleninového vývaru (nebo masového) Vývar zeleninový 300 ml
200 ml 200 ml rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 200 ml
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
1/2 1/2 čerstvé červené papriky (nemusí být) Paprika červená čerstvá 75 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.