Nutriční hodnoty (Vepřová plec na cuketě a pórku z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 810 kJ / 1 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 162,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,06 g |
| Tuky | 83,62 g |
| – nasycené | 32,17 g |
| – nenasycené | 41,73 g |
| –– mononenasycené | 33,42 g |
| –– polynenasycené | 8,31 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 35,48 g |
| Cholesterol | 561 mg |
| Sodík | 513 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 88,50 g |
| – cukry | 54,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 400 g 400 g cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
| 200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
| 300 ml 300 ml zeleninového vývaru (nebo masového) | Vývar zeleninový | 300 ml |
| 200 ml 200 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 200 ml |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 1/2 1/2 čerstvé červené papriky (nemusí být) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |