Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolské kaštanové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie18 533 kJ /
4 430 kcal
Bílkoviny63,10 g
– z toho živočišné bílkoviny32,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,20 g
Tuky227,38 g
– nasycené129,68 g
– nenasycené82,56 g
–– mononenasycené68,36 g
–– polynenasycené14,20 g
––– omega 31,80 g
Vláknina41,40 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 458 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy491,19 g
– cukry280,99 g
––– laktóza8,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g kaštanového pyré Kaštanové pyré 250 g
1 Pl 1 Pl rumu Rum 17 ml
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
300 ml 300 ml šlehačky 33% Šlehačka 35% 300 ml
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
250 g 250 g kaštanového pyré Kaštanové pyré 250 g
2 2 bal Smetafixu Ztužovač šlehačky
1 PL 1 PL kakaa Kakao prášek 25 g
1 PL 1 PL rumu Rum 17 ml
300 300 šlehačky 33% Šlehačka 35%
1 PL 1 PL cukru Cukr bílý 25 g
2 2 bal Smetafixu Ztužovač šlehačky
višně zavařené Višně čerstvé
na mazaní korpusu jahodový džem Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.