Nutriční hodnoty (Tyrolské kaštanové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 18 533 kJ / 4 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,20 g |
| Tuky | 227,38 g |
| – nasycené | 129,68 g |
| – nenasycené | 82,56 g |
| –– mononenasycené | 68,36 g |
| –– polynenasycené | 14,20 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 41,40 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 491,19 g |
| – cukry | 280,99 g |
| ––– laktóza | 8,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250 g 250 g kaštanového pyré | Kaštanové pyré | 250 g |
| 1 Pl 1 Pl rumu | Rum | 17 ml |
| 80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 1 KL 1 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 300 ml 300 ml šlehačky 33% | Šlehačka 35% | 300 ml |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 250 g 250 g kaštanového pyré | Kaštanové pyré | 250 g |
| 2 2 bal Smetafixu | Ztužovač šlehačky | |
| 1 PL 1 PL kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 1 PL 1 PL rumu | Rum | 17 ml |
| 300 300 šlehačky 33% | Šlehačka 35% | |
| 1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 2 2 bal Smetafixu | Ztužovač šlehačky | |
| višně zavařené | Višně čerstvé | |
| na mazaní korpusu jahodový džem | Marmeláda jahodová |