Nutriční hodnoty (Pappardelle s hříbky a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 568 kJ / 375 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 3,58 g |
| – nasycené | 1,01 g |
| – nenasycené | 2,02 g |
| –– mononenasycené | 1,34 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 3,15 g |
| – cukry | 2,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení chlazených těstovin pappardelle | Těstoviny pšeničné | |
| 1 hrneček 1 hrneček nakrájených hříbků (můžou být z mrazáku) | Hřib čerstvý | |
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| sůl, pepř, drcený kmín | Kmín mletý | |
| na ozdobu sýr Pecorino, petrželka | Petržel nať čerstvá |