Nutriční hodnoty (Ryba na bramborách pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 617 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 0,68 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,44 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,00 g |
| – cukry | 7,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 očištěné ryby (cca 2 x 300 g) makrela, amur, pstruh, okoun, hejk, cejn... | Treska filet | |
| brambory malé, pro dvě osoby | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| plocholistá petrželka nebo jiné bylinky dle chuti | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 plnější lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské | |
| drcený kmín nebo pepř, paprika - na brambory | Kmín mletý |