Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terezčiny ořechové muffinky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie21 888 kJ /
5 231 kcal
Bílkoviny91,71 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,35 g
Tuky291,89 g
– nasycené24,31 g
– nenasycené240,86 g
–– mononenasycené130,75 g
–– polynenasycené110,11 g
––– omega 325,10 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,51 g
Sůl0,42 g
Sacharidy525,38 g
– cukry159,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 125 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
1 1 jablko nastrouhané na jemno Jablko čerstvé 150 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku nastrouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 125 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.